Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi sittlerakónkban és törmelékszállítás konténerben Filatorigát

A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a Filatorigát körzetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. papír szemetet. Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 21 300 7197 telefonszámon.
 
Korszerű gépsorunk révén kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító üzemekbe szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe szállítjuk.
A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.
Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett munkatársaink segítségével működtetett lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat szortírozza, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Filatorigát övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Filatorigát régiójában!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Filatorigát vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását Filatorigát övezetében, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Filatorigát régiójából – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Filatorigát +36 21 300 7197
Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
A tároló konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
hulladékudvar Filatorigát

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?


  1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, tekintve kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).

  2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.

  3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

  5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

  6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.

  7. Filatorigát egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

hungarocell hulladék elszállítása Filatorigát

A legolcsóbb szemétszállítás Filatorigát övezetében?


Ha a szemétszállítás összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.
A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A szemétszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e választani.
konténeres sittszállító Filatorigát
Lomelszállítási díjak
A szemét elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakási díj

Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink alábecsülik az elfuvarozandó szemét mennyiségét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert kérjenek.
Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert szállítunk ki. A sitt megtöltése lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a sittet.
konténer méretek köbméter Filatorigát

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.

  2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: (30)-944 3839.

  3. Keverve is szabad pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.

  4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

  5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Filatorigát közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

  7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.

  8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is Filatorigát övezetéből hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Konténeres sittszállítás Rózsadomb