Hulladékgyűjtés konténerbe Békásmegyer

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és hulladékgyűjtés konténerbe Békásmegyer

XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a Békásmegyer vonzáskörzetéből behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. fa szemetet. Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 számon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor a következő fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.
 
Korszerű gépsorunk segítségével kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító telepekre szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.
A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.
Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink segítségével irányított üzemünkben a lakosságtól érkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.
Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit rakodhat le nálunk Békásmegyer környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!
Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Békásmegyer régiójában!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Békásmegyer környékén. Ha Önnél a lakásban, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét Békásmegyer vonzáskörzetében, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, táskák
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Békásmegyer körzetéből – sittlerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Békásmegyer +36 21 300 7197.
Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer kifizetése pos terminállal
A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
hulladékválogató Békásmegyer

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?


  1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).

  2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.

  3. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.

  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

  5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

  6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

  7. Békásmegyer egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

építési törmelék elszállítása Békásmegyer

A legjobb árú lomelszállítás Békásmegyer körzetében?


Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.
A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást ajánlott-e megrendelni.
konténeres kocsi bérlés Békásmegyer
Hulladékszállítás árak
A sitt elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?


Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elszállítandó lomok mennyiségét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert igényeljenek.
A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert szállítunk ki. A szemét pakolása lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.
hulladék konténer bérlés Békásmegyer

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.

  2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb információkat a következő telefonszámon kaphat: 06-30-944-3839.

  3. Keverve is szabad rakni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.

  4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

  5. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Békásmegyer területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

  7. Minimális mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

  8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás akár szombaton is Békásmegyer környékéről szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb