Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Hulladéklerakási lehetőség a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a Kaszásdűlő régiójából nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különféle összetételű pl. műanyag szemetet. Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 számon. Am
 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe szállítmányozzuk.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.
A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.
Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet közreműködésével üzemeltetett lerakónkban a háztartásokban keletkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.
Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Kaszásdűlő övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Kaszásdűlő övezetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Kaszásdűlő régiójában. Ha házában, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását Kaszásdűlő övezetében, vagy behozhatja saját maga is a sittlerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, táskák
Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Kaszásdűlő régiójából – hulladékudvar

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Kaszásdűlő +36 21 300 7197.
Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés bankkártyával
A tároló konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
lakossági hulladékudvar Kaszásdűlő

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?


  1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).

  2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.

  3. Az építési konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

  5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

  6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

  7. Kaszásdűlő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Ha többször rendel tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

építési törmelék elszállítása Kaszásdűlő

A legjobb árú szemétszállítás Kaszásdűlő vonzáskörzetében?


Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az összepakolt zsákokat.
A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A lomelszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e megrendelni.
konténeres autó Kaszásdűlő
Lomelszállítási díjak
A sitt elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakási díj

Hány zsákra van szükség a sitt elviteléhez?


Gyakorta megesik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elfuvarozandó szemét volumenét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert igényeljenek.
A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen megfelelő kapacitású konténert szállítunk ki. A lomok telerakása lenyitható konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis könnyebb behordani a törmeléket.
szemétszállító konténer Kaszásdűlő

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.

  2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: (30)-944 3839.

  3. Keverve is lehet pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.

  4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

  5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Kaszásdűlő területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

  7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.

  8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető konténeres szemétszállítás hétvégén is Kaszásdűlő régiójából szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb