Törmelékszállítás konténerben Rézmál

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és törmelékszállítás konténerben Rézmál

XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a Rézmál régiójából nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk a sittet és a különféle összetételű pl. papír szemetet. Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 telefonszámon.
 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító üzemekbe szállítmányozzuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre szállítjuk.
A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítjuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.

Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák közreműködésével irányított üzemünkben a háztartásokban keletkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Rézmál körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk Rézmál környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Rézmál régiójában. Ha Önnél a lakásban, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elvitelét Rézmál övezetében, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba.
Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, táskák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Rézmál környékéről – hulladékválogató

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Rézmál +36 21 300 7197.
Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés bankkártyával
A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
építési bontási hulladék lerakó Rézmál

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?


  1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).

  2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt építési konténert.

  3. A szemetes konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

  5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

  6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

  7. Rézmál egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Amennyiben többször kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

lomtalanítás Rézmál

A legjobb árú sittelvitel Rézmál környékén?


Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.
A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A hulladékszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e választani.
konténeres sittszállító Rézmál
Hulladékszállítás árak
A sitt elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakás ára

Hány zsákra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek alábecsülik az elfuvarozandó törmelék volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert igényeljenek.
A konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag tökéletesen megfelelő kapacitású építési konténert szállítunk ki. A lomok pakolása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a lomokat.
szemetes konténer bérlés Rézmál

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.

  2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: (30)-944 3839.

  3. Keverve is lehet rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.

  4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

  5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Rézmál régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

  7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

  8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás akár szombaton is Rézmál régiójából sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb