Törmelékszállítás konténerben Aranyhegy

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és törmelékszállítás konténerben Aranyhegy

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a Aranyhegy körzetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír hulladékot. Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 számon.
 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító üzemekbe visszük.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe visszük.
A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.
Hulladékudvarunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink által működtetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit rakodhat le nálunk Aranyhegy régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Aranyhegy körzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Aranyhegy vonzáskörzetében. Ha házában, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását Aranyhegy övezetében, de elhozhatja Ön is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, műanyag szatyrok
Konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Aranyhegy környékéről – hulladékudvar

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Aranyhegy +36 21 300 7197.
Éves szinten mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés bankkártyával
A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
lakossági hulladékudvar Aranyhegy

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?


  1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, tekintve eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).

  2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.

  3. A tároló konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

  5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

  6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

  7. Aranyhegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Ha többször rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

zöldhulladék elszállítása Aranyhegy

A legolcsóbb törmelékszállítás Aranyhegy körzetében?


Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.
A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e igényelni.
konténeres kocsi bérlés Aranyhegy
Hulladékszállítás árak
A sitt elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?


Sokszor előfordul, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elszállítandó hulladékok volumenét. Ebből adódóan orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert igényeljenek.
A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert kínálunk. A sitt pakolása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a lomokat.
konténer méretek Aranyhegy

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.

  2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: 06-30-944-3839.

  3. Vegyesen is lehet pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.

  4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

  5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Aranyhegy régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan igénybe vehető.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

  7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

  8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó konténeres szemétszállítás hétvégén is Aranyhegy vonzáskörzetéből sittlerakónkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb