Szemét elszállítása konténerrel Pesthidegkút

Hulladéklerakási lehetőség XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és szemét elszállítása konténerrel Pesthidegkút

A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a Pesthidegkút vonzáskörzetéből beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. műanyag szemetet. Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 21 300 7197 számon. Ha weboldalunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a lenti fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket. 

Korszerű gépsorunk segítségével szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.
A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítmányozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező kollégák által működtetett üzemünkben a háztartásokban keletkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Pesthidegkút vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!
Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk Pesthidegkút környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Pesthidegkút régiójában. Ha házában, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., kedvező áron vállaljuk ezek elvitelét Pesthidegkút környékén, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, műanyag szatyrok
Konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Pesthidegkút körzetéből – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Pesthidegkút +36 21 300 7197.
Évente mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés bankkártyával
A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!
lakossági hulladékudvar Pesthidegkút

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?


  1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, tekintve kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).

  2. A tároló konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.

  3. A tároló konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

  5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

  6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

  7. Pesthidegkút egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

zöldhulladék elszállítása Pesthidegkút

A legkedvezőbb hulladékszállítás Pesthidegkút vonzáskörzetében?


Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összepakolt zsákokat.
A sittszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A hulladékszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást ajánlott-e megrendelni.
konténeres autó Pesthidegkút
Aktuális díjaink
A törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó törmelék mennyiségét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert rendeljenek ügyfeleink.
A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő konténert tudunk biztosítani. A törmelék telerakása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, ugyanis könnyebb behordani a törmeléket.
konténerek méretei Pesthidegkút

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.

  2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7197.

  3. Keverve is szabad pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.

  4. Meddig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

  5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Pesthidegkút közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

  7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

  8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő törmelékszállítás konténerben hétvégén is Pesthidegkút környékéről hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb