Szemét elszállítása konténerrel Zöldmál

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és szemét elszállítása konténerrel Zöldmál

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a Zöldmál régiójából behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. papír hulladékot. Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 21 300 7197 telefonszámon.
 
Modern gépsorunk által kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő telepekre visszük.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre fuvarozzuk.
A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.
Sittlerakónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet által működtetett lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.
Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Zöldmál környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Zöldmál övezetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Zöldmál övezetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását Zöldmál vonzáskörzetében, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, fóliák
Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Zöldmál körzetéből – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Zöldmál +36 21 300 7197.
Évente mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer kifizetése pos terminállal
A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!
lakossági hulladékudvar Zöldmál

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?


  1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).

  2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.

  3. A szemetes konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

  5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

  6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.

  7. Zöldmál egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

hungarocell hulladék elszállítása Zöldmál

A legkedvezőbb törmelékszállítás Zöldmál körzetében?


Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az összepakolt zsákokat.
A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A lomelszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e igényelni.
konténeres autó Zöldmál
Lomelszállítási díjak
A hulladék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakási díj

Hány zsákra van szükség a lomok elvitetéséhez?


Sokszor előfordul, hogy megrendelőink alábecsülik az elvitetendő lomok mennyiségét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert igényeljenek.
A tároló konténerek változó befogadóképességűek, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű építési konténert viszünk Önnek. A szemét rakodása lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a törmeléket.
építési konténer Zöldmál

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

  2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: 06-30-944-3839.

  3. Keverve is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.

  4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

  5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Zöldmál közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

  7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

  8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres hulladékszállítás akár szombaton is Zöldmál környékéről hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb