Lomelszállítás Szépvölgy

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és lomelszállítás Szépvölgy

A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési engedéllyel bír, a Szépvölgy környékéről behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. fa hulladékot. Csapatunk elérhető a +36 21 300 7197 telefonszámon.
 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő üzemekbe visszük.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.
A lomtalanítás során keletkező törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítjuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink közreműködésével működtetett központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.
Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Szépvölgy körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Szépvölgy környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Szépvölgy környékén. Ha Önnél a lakásban, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Szépvölgy régiójában, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, táskák
Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Szépvölgy környékéről – hulladékkezelő központ

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Szépvölgy +36 21 300 7197.
Minden évben mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer kifizetése pos terminállal
A szemetes konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
lakossági hulladékudvar Szépvölgy

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?


  1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mivel kezdetben mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).

  2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt tároló konténert.

  3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.

  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

  5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

  6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

  7. Szépvölgy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Amennyiben többször kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

hungarocell hulladék elszállítása Szépvölgy

A legkedvezőbb szemétszállítás Szépvölgy vonzáskörzetében?


Ha a hulladék elszállításának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.
A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e választani.
konténeres autó Szépvölgy
Szemétszállítási díjak
Az építési törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?


Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó lomok mennyiségét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert igényeljenek.
A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert szállítunk ki. A törmelék pakolása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a sittet.
szemetes konténer bérlés Szépvölgy

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.

  2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: 06-30-944-3839.

  3. Keverve is lehet pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.

  4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

  5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Szépvölgy régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

  7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

  8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, kollégáink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres hulladékszállítás akár szombaton is Szépvölgy vonzáskörzetéből sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb