Lomelszállítás Szépilona

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és lomelszállítás Szépilona

A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a Szépilona régiójából behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. műanyag szemetet. Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 telefonszámon.
 
Modern hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe visszük.
A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.
A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet közreműködésével működtetett üzemünkben a háztartásokban keletkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit rakodhat le nálunk Szépilona vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!
Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Szépilona övezetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Szépilona környékén. Ha házában, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elvitelét Szépilona környékén, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Szépilona övezetéből – hulladékválogató

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Szépilona +36 21 300 7197.
Éves szinten mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!
hulladékudvar Szépilona

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?


  1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).

  2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt konténert.

  3. A szemetes konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.

  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

  5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

  6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

  7. Szépilona egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Ha több alkalommal kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

lomtalanítás Szépilona

A legolcsóbb szemétszállítás Szépilona övezetében?


Ha a hulladék elszállításának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.
A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A hulladékszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e választani.
konténeres sittszállító Szépilona
Szemétszállítási díjak
A törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakás ára

Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?


Gyakorta megesik, hogy az emberek alábecsülik az elvitetendő hulladékok volumenét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert igényeljenek.
A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő konténert szállítunk ki. A lomok rakodása lenyitható szemetes konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a szemetet.
építési konténer Szépilona

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.

  2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a konténer forródróton kaphat: 06-30-944-3839.

  3. Keverve is lehet pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.

  4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

  5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Szépilona területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

  7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

  8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás akár szombaton is Szépilona körzetéből szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb