Konténeres sittszállítás Rózsadomb

Hulladékátvétel XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres sittszállítás Rózsadomb

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési engedéllyel bír, a Rózsadomb környékéről behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. műanyag szemetet. Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 21 300 7197 számon.
 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.
A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.
A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítjuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink által irányított központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit rakodhat le nálunk Rózsadomb körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is igényelhet tőlünk Rózsadomb vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Rózsadomb vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elfuvarozását Rózsadomb régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.
Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, táskák
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Rózsadomb régiójából – sittlerakó

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Rózsadomb +36 21 300 7197
Évente mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
lakossági hulladékudvar Rózsadomb

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?


  1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).

  2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.

  3. Az építési konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.

  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

  5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

  6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

  7. Rózsadomb egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

zöldhulladék elszállítása Rózsadomb

A legolcsóbb lomelszállítás Rózsadomb vonzáskörzetében?


Ha a hulladék elszállításának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.
A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A hulladékszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e megrendelni.
konténeres kocsi bérlés Rózsadomb
Lomelszállítási díjak
A törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Hulladékátvétel díja

Hány zsákra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?


Sokszor előfordul, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elfuvarozandó hulladékok volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert kérjenek.
Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű konténert tudunk biztosítani. A sitt telerakása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a lomokat.
hulladék konténer bérlés Rózsadomb

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.

  2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb információkat a következő telefonszámon kaphat: 06 30 944-3839.

  3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.

  4. Meddig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

  5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Rózsadomb közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

  7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

  8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető törmelékszállítás konténerben hétvégén is Rózsadomb övezetéből hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát