Konténeres szemétszállítás Hármashatárhegy

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres szemétszállítás Hármashatárhegy

A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a Hármashatárhegy környékéről nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. fa szemetet. Csapatunk hívható a +36 21 300 7197 számon.
 
Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre szállítmányozzuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.
A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.
Hulladékválogatónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet közreműködésével működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.
Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Hármashatárhegy övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Hármashatárhegy régiójában!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Hármashatárhegy régiójában. Ha házában, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elvitelét Hármashatárhegy régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.
Papírhulladék leadása: folyóiratok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok
Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Zöldhulladék elszállítás Hármashatárhegy övezetéből – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Hármashatárhegy +36 21 300 7197.
Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna hulladékot (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés bankkártyával
A szemetes konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
építési bontási hulladék lerakó Hármashatárhegy

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?


  1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).

  2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.

  3. A tároló konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.

  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

  5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

  6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

  7. Hármashatárhegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

zöldhulladék elszállítása Hármashatárhegy

A legjobb árú sittelvitel Hármashatárhegy övezetében?


Ha a szemétszállítás összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.
A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A szemétszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást érdemes-e választani.
konténeres sittszállító Hármashatárhegy
Aktuális díjaink
A törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakási díj

Hány zsákra van szükség a sitt elviteléhez?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó sitt mennyiségét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert igényeljenek.
A konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút megfelelő kapacitású tároló konténert tudunk biztosítani. A hulladékok megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.
szemetes konténer bérlés Hármashatárhegy

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.

  2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: (30)-944 3839.

  3. Vegyesen is lehet rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.

  4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

  5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Hármashatárhegy régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

  7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.

  8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres sittszállítás akár szombaton is Hármashatárhegy vonzáskörzetéből hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb