Konténeres szemétszállítás Csúcshegy

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi hulladékudvarunkban és konténeres szemétszállítás Csúcshegy

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a Csúcshegy vonzáskörzetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag hulladékot. Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 21 300 7197 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor az alábbi fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.
 
Korszerű gépsorunk által szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő üzemekbe visszük.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.
A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.
Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink segítségével üzemeltetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre vigye. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit rakodhat le nálunk Csúcshegy körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!
Fahulladék leadása: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Csúcshegy környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Csúcshegy övezetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., kedvező áron megoldjuk ezek elszállítását Csúcshegy régiójában, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Csúcshegy régiójából – hulladékkezelő központ

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Csúcshegy +36 21 300 7197.
Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer kifizetése pos terminállal
Az építési konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Nem kell előre készpénzt felvennie, !
építési bontási hulladék lerakó Csúcshegy

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?


  1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, mert eleinte csupán egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).

  2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.

  3. Az építési konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.

  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

  5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

  6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.

  7. Csúcshegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Amennyiben többször rendel tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

lomtalanítás Csúcshegy

A legjobb árú törmelékszállítás Csúcshegy régiójában?


Ha a szemétszállítás összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.
A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A szemétszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e választani.
konténeres kocsi bérlés Csúcshegy
Hulladékszállítás árak
Az építési törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakási díj

Hány zsákra van szükség a sitt elviteléhez?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink alábecsülik az elvitetendő hulladékok volumenét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert rendeljenek ügyfeleink.
A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert viszünk Önnek. A törmelék rakodása lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, ugyanis könnyebb behordani a sittet.
szemétszállító konténer Csúcshegy

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.

  2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 30 944-3839.

  3. Keverve is lehet pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.

  4. Meddig maradhat a konténer rakodás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

  5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Csúcshegy területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

  7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

  8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is Csúcshegy körzetéből szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb