Konténer rendelés Aquincum

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténer rendelés Aquincum

A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési engedéllyel bír, a Aquincum körzetéből beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk a sittet és a különféle összetételű pl. fa szemetet. Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 számon. Ha webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva rögtön hívhat is minket. hulladéklerakó telefon Aquincum
Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre visszük.
A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.
Hulladékválogatónk célja, hogy a szakképzett személyzet révén irányított lerakónkban a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.
Hulladékválogató gépsor munka közben:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Aquincum régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Aquincum környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Aquincum régiójában. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Aquincum vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák
Építési konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Aquincum vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Aquincum +36 21 300 7197.
Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés bankkártyával
A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
lakossági hulladékudvar Aquincum

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?


  1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 tároló konténerünk volt).

  2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.

  3. A szemetes konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.

  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

  5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

  6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

  7. Aquincum egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Ha több alkalommal kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

lomtalanítás Aquincum

A legjobb árú szemétszállítás Aquincum körzetében?


Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.
A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A hulladékszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e választani.
konténeres sittszállító Aquincum
Aktuális díjaink
A lom elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékátvétel díja

Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?


Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó lomok volumenét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású tároló konténert kérjenek.
A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert tudunk biztosítani. A szemét megtöltése lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.
konténer méretek Aquincum

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.

  2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: 06 30 944-3839.

  3. Keverve is szabad rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.

  4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

  5. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Aquincum területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

  7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.

  8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás hétvégén is Aquincum körzetéből szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb