Lomelszállítás Nyék

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és lomelszállítás Nyék

XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. fa hulladékot. Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 telefonszámon.
 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre visszük.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.
A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett kollégák által irányított telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit rakodhat le nálunk Nyék környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Nyék körzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Nyék vonzáskörzetében. Ha házában, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elvitelét Nyék övezetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Nyék környékéről – hulladékválogató

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Nyék +36 21 300 7197.
Minden évben mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés bankkártyával
A tároló konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
hulladéklerakó Nyék

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?


  1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, tekintve kezdetben mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).

  2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt szemetes konténert.

  3. Az építési konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.

  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

  5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

  6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

  7. Nyék egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Ha rendszeresen kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

papírhulladék elszállítás Nyék

A legolcsóbb törmelékszállítás Nyék körzetében?


Ha a hulladék elszállításának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.
A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást ajánlott-e megrendelni.
konténeres sittszállító Nyék
Aktuális díjaink
A hulladék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink alábecsülik az elvitetendő lomok volumenét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert kérjenek.
A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert szállítunk ki. A lomok megtöltése lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.
konténer méretek köbméter Nyék

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.

  2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7197.

  3. Vegyesen is szabad rakni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.

  4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

  5. Munkaszüneti napon is lehet hívni konténert? Igen, Nyék régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

  7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

  8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó konténeres szemétszállítás hétvégén is szeméttelepünkre Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb