Konténeres szemétszállítás Pálvölgy

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres szemétszállítás Pálvölgy

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. fa szemetet. Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 számon.
 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk által kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.
A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítjuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett munkatársaink révén üzemeltetett központunkban a háztartásokban keletkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.
Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit rakodhat le nálunk Pálvölgy vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!
Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Pálvölgy régiójában!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Pálvölgy övezetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét Pálvölgy övezetében, de elhozhatja Ön is a szeméttelepünkre.
Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák
Konténerben vegyes hulladék: pl. textil
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Pálvölgy régiójából – hulladékudvar

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Pálvölgy +36 21 300 7197.
Minden évben körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!
hulladéklerakó Pálvölgy

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?


  1. A honlap készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mert kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).

  2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.

  3. A tároló konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig felár nélkül Önnél maradhat.

  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

  5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

  6. Online felületünkön percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

  7. Pálvölgy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

lomtalanítás Pálvölgy

A legolcsóbb törmelékszállítás Pálvölgy vonzáskörzetében?


Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.
A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e igényelni.
konténeres sittszállító Pálvölgy
Aktuális díjaink
A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek nem jól számolják ki az elszállítandó lomok volumenét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert rendeljenek ügyfeleink.
A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert szállítunk ki. A törmelék rakodása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.
konténerek méretei Pálvölgy

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

  2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7197.

  3. Keverve is lehet pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.

  4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

  5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Pálvölgy közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

  7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

  8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb