Konténeres hulladékszállítás Lipótmező

Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és konténeres hulladékszállítás Lipótmező

A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír szemetet. Csapatunk hívható a +36 21 300 7197 számon.
 
Korszerű gépsorunk segítségével kiválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe visszük.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítjuk.
A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítmányozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett kollégák segítségével működtetett lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.
Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Lipótmező körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!
Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is rendelhet tőlünk Lipótmező környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Lipótmező régiójában. Ha házában, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását Lipótmező körzetében, de elhozhatja Ön is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák
Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Lipótmező vonzáskörzetéből – hulladékkezelő központ

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Lipótmező +36 21 300 7197.
Éves szinten mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Figyelem! a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés bankkártyával
Az építési konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!
építési bontási hulladék lerakó Lipótmező

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?


  1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).

  2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.

  3. A tároló konténer a szemét pakolása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

  5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

  6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

  7. Lipótmező egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Amennyiben többször rendel tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

lomtalanítás Lipótmező

A legjobb árú hulladékszállítás Lipótmező régiójában?


Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az összepakolt zsákokat.
A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e megrendelni.
konténeres sittszállító Lipótmező
Szemétszállítási díjak
A hulladék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Hulladéklerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?


Gyakorta megesik, hogy az emberek alábecsülik az elszállítandó szemét mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású konténert kérjenek.
A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút az igényeihez szabott méretű építési konténert kínálunk. A lomok pakolása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a lomokat.
szemetes konténer bérlés Lipótmező

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

  2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7197.

  3. Keverve is szabad pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.

  4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

  5. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Lipótmező területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

  7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

  8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás hétvégén is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb