Konténer rendelés Kurucles

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténer rendelés Kurucles

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. fa hulladékot. Csapatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 számon.
 
Korszerű gépsorunk által szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt újrahasznosító telepekre szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre szállítjuk.
A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre visszük.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett munkatársaink segítségével működtetett üzemünkben a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladékválogató gépsor munka közben:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Kurucles övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Kurucles vonzáskörzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Kurucles környékén. Ha Önnél a lakásban, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét Kurucles régiójában, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, műanyag szatyrok
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Kurucles vonzáskörzetéből – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer Kurucles +36 21 300 7197
Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer kifizetése pos terminállal
A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!
hulladékválogató Kurucles

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?


  1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett vevőinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).

  2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.

  3. A tároló konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

  5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

  6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

  7. Kurucles egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Ha többször kér tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

zöldhulladék elszállítása Kurucles

A legjobb árú hulladékszállítás Kurucles körzetében?


Ha a hulladék elszállításának díját is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.
A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A szemétszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e választani.
konténeres autó Kurucles
Aktuális díjaink
A lom elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Sittlerakási díj

Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?


Gyakorta megesik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elfuvarozandó lomok mennyiségét. Ebből kifolyólag tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert kérjenek.
Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút megfelelő kapacitású építési konténert szállítunk ki. A hulladékok rakodása lenyitható konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.
konténer méretek Kurucles

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.

  2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 21 300 7197.

  3. Keverve is szabad pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.

  4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat teljesen ingyen. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

  5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Kurucles közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

  7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

  8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb