Hulladékgyűjtés konténerbe Máriaremete

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és hulladékgyűjtés konténerbe Máriaremete

A Régiakadémiatelepen lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. fa hulladékot. Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 21 300 7197 telefonszámon.
 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk által szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe visszük.
A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítjuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakképzett kollégák által üzemeltetett lerakónkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.
Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit rakodhat le nálunk Máriaremete környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!
Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. beton, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk Máriaremete régiójában!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Máriaremete vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását Máriaremete régiójában, vagy behozhatja saját maga is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, táskák
Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Máriaremete régiójából – hulladékválogató

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Máriaremete +36 21 300 7197.
Minden évben körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer fizetés kártyával
A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!
lakossági hulladékudvar Máriaremete

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?


  1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).

  2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.

  3. A szemetes konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

  5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

  6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

  7. Máriaremete egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

építési törmelék elszállítása Máriaremete

A legolcsóbb lomelszállítás Máriaremete körzetében?


Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.
A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A hulladékszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A sittszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást érdemes-e megrendelni.
konténeres sittszállító Máriaremete
Szemétszállítási díjak
Az építési törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a sitt elviteléhez?


Gyakorta megesik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elszállítandó sitt volumenét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert rendeljenek ügyfeleink.
A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert kínálunk. A lomok rakodása lenyitható építési konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert könnyebb behordani a hulladékot.
konténerek méretei Máriaremete

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

  2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7197.

  3. Vegyesen is lehet pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.

  4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

  5. Hétvégén is lehet rendelni konténert? Igen, Máriaremete régiójában hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

  7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

  8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres hulladékszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb