Bontási hulladék elszállítása konténerrel Hűvösvölgy

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi sittlerakónkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel Hűvösvölgy

XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. műanyag hulladékot. Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 21 300 7197 számon. Amennyiben webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor az alábbi fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.
 
Korszerű gépsorunk révén kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre visszük.
A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák közreműködésével működtetett üzemünkben a háztartásokban keletkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Hűvösvölgy vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők
Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Hűvösvölgy körzetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Hűvösvölgy környékén. Ha Önnél a lakásban, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Hűvösvölgy vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz
Műanyag hulladék átvétele: pl. flakonok, táskák
Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Hűvösvölgy régiójából – hulladékudvar

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Hűvösvölgy +36 21 300 7197.
Évente mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJDONSÁG!
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés kártyával
A tároló konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!
lakossági hulladékudvar Hűvösvölgy

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?


  1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, tekintve kezdetben mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).

  2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.

  3. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

  5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

  6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

  7. Hűvösvölgy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

lomtalanítás Hűvösvölgy

A legolcsóbb szemétszállítás Hűvösvölgy környékén?


Ha a szemétszállítás összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.
A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A szemétszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást ajánlott-e megrendelni.
konténeres kocsi bérlés Hűvösvölgy
Áraink
A sitt elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakás ára

Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek alábecsülik az elfuvarozandó sitt mennyiségét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert rendeljenek ügyfeleink.
A konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen megfelelő kapacitású építési konténert szállítunk ki. A törmelék telerakása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a hulladékot.
szemétszállító konténer Hűvösvölgy

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

  2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: +36 21 300 7197

  3. Keverve is szabad pakolni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.

  4. Meddig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

  5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Hűvösvölgy régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

  7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.

  8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető konténeres sittszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb