Lomelszállítás Széphalom

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és lomelszállítás Széphalom

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a Széphalom övezetéből beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. fa hulladékot. Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 21 300 7197 számon.
 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk segítségével szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe szállítmányozzuk.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre visszük.
A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.

Sittlerakónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet közreműködésével működtetett üzemünkben a háztartásokban keletkező szemetet szétválogassa, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Széphalom övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, lécek
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Széphalom övezetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Széphalom övezetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elfuvarozását Széphalom körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, fóliák
Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Széphalom környékéről – hulladékválogató

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Széphalom +36 21 300 7197.
Minden évben körülbelül 150 ezer tonna szemetet (pl. zöldhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés kártyával
A tároló konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
hulladékválogató Széphalom

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?


  1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, mivel kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).

  2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.

  3. Az építési konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.

  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített szemetes konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

  5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

  6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

  7. Széphalom egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Ha többször kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!

zöldhulladék elszállítása Széphalom

A legjobb árú hulladékszállítás Széphalom körzetében?


Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az összepakolt zsákokat.
A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A hulladékszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást ajánlott-e választani.
konténeres kocsi bérlés Széphalom
Szemétszállítási díjak
Az építési törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékátvétel díja

Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elfuvarozandó hulladékok mennyiségét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljenek ügyfeleink.
Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő építési konténert viszünk Önnek. A szemét pakolása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.
építési konténer Széphalom

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

  2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: (30)-944 3839.

  3. Keverve is szabad rakni a különböző szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.

  4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.

  5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Széphalom közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

  7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

  8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is Széphalom régiójából szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb