Konténer rendelés Újlak

Hulladékátvétel a 17. kerületben lévő szeméttelepünkön és konténer rendelés Újlak

A Régiakadémiatelepen lévő hulladéklerakónk hulladékkezelési engedéllyel rendelkezik, a Újlak körzetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag szemetet. Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 21 300 7197 telefonszámon. Ha webhelyünket mobiltelefonon böngészi, akkor a következő fényképre koppintva rögtön hívhat is minket. 

Modern gépsorunk segítségével kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító telepekre szállítjuk.
A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre fuvarozzuk.
A lomtalanításból származó törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakképzett munkatársaink segítségével üzemeltetett lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Újlak környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk Újlak környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Újlak régiójában. Ha Önnél a lakásban, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elfuvarozását Újlak régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.
Papírhulladék elszállítása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék leadása: pl. flakonok, műanyag szatyrok
Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Újlak körzetéből – hulladékudvar

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Újlak +36 21 300 7197.
Minden évben mintegy 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen megközelíthető központi telephelyünkön.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!
konténer kifizetése pos terminállal
A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
építési bontási hulladék lerakó Újlak

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?


  1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).

  2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.

  3. A szemetes konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.

  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

  5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

  6. Online felületünkön pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.

  7. Újlak egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Ha rendszeresen rendel tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

zöldhulladék elszállítása Újlak

A legolcsóbb hulladékszállítás Újlak környékén?


Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.
A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A sittszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e igényelni.
konténeres sittszállító Újlak
Szemétszállítási díjak
A hulladék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Szemétlerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek alábecsülik az elfuvarozandó hulladékok mennyiségét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású szemetes konténert kérjenek.
A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte tökéletesen megfelelő kapacitású konténert viszünk Önnek. A sitt megtöltése lenyitható konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a sittet.
konténer méretek Újlak

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.

  2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 30 944-3839.

  3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.

  4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

  5. Munkaszüneti napon is lehet igényelni konténert? Igen, Újlak régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

  7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

  8. Saját autóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető törmelékszállítás konténerben akár szombaton is Újlak régiójából szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb