Konténer rendelés Törökvész

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténer rendelés Törökvész

A 17. kerületben lévő hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a Törökvész övezetéből beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. papír hulladékot. Ügyfélszolgálati számunk hívható a +36 21 300 7197 telefonszámon.
 
Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő telepekre fuvarozzuk.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.
A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítjuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe szállítmányozzuk.

Sittlerakónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink által működtetett lerakónkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.
Hulladékszállító kamion megtöltése:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Törökvész környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Törökvész régiójában!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Törökvész vonzáskörzetében. Ha házában, a padláson felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását Törökvész körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.
Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, fóliák
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Törökvész vonzáskörzetéből – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Törökvész +36 21 300 7197.
Minden évben körülbelül 150 ezer tonnányi szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.
A hulladékválogató hely nyitvatartása:
Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer kifizetése pos terminállal
A tároló konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
hulladékudvar Törökvész

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?


  1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).

  2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.

  3. A szemetes konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

  5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

  6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

  7. Törökvész egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Amennyiben többször kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

lomtalanítás Törökvész

A legolcsóbb hulladékszállítás Törökvész vonzáskörzetében?


Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a hulladékválogatónkba is az összerakott szemetet.
A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen szemét elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e igényelni.
konténeres kocsi bérlés Törökvész
Hulladékszállítás árak
A törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékátvétel díja

Mekkora konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?


Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek alábecsülik az elszállítandó lomok mennyiségét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert igényeljenek.
A konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag teljesen megfelelő kapacitású konténert kínálunk. A szemét pakolása lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a lomokat.
konténerek méretei Törökvész

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.

  2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: 06 30 944-3839.

  3. Keverve is lehet pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza ezeket az anyagokat.

  4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

  5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Törökvész régiójában ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

  7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

  8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető hulladékgyűjtés konténerbe akár szombaton is Törökvész régiójából sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb