Bontási hulladék elszállítása konténerrel Petneházyrét

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és bontási hulladék elszállítása konténerrel Petneházyrét

XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a Petneházyrét környékéről beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír hulladékot. Csapatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 számon.
 
Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő telepekre visszük.
A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe visszük.
A lomtalanításból származó lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.

Hulladékválogatónk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák által irányított központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.
Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit rakodhat le nálunk Petneházyrét környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!
Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is kérhet tőlünk Petneházyrét övezetében!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Petneházyrét környékén. Ha Önnél a lakásban, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását Petneházyrét régiójában, de elhozhatja Ön is a szeméttelepünkre.
Papírhulladék leadása: újságok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz
Műanyag hulladék elszállítása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok
Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia
Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Petneházyrét körzetéből – sittlerakó

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Petneházyrét +36 21 300 7197.
Minden évben mintegy 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. zöldhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.
ÚJDONSÁG!
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés bankkártyával
A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Nem kell előre készpénzt felvennie, !
hulladékválogató Petneházyrét

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?


  1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket elégedett megrendelőinek köszönheti, mert cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).

  2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.

  3. Az építési konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.

  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.

  5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.

  6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.

  7. Petneházyrét egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Ha több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!

  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.

  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

hungarocell hulladék elszállítása Petneházyrét

A legkedvezőbb sittelvitel Petneházyrét övezetében?


Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.
A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A hulladékszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.
Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást tanácsos-e megrendelni.
konténeres autó Petneházyrét
Lomelszállítási díjak
A szemét elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékátvétel díja

Mekkora kapacitásra van szükség a lomok elvitetéséhez?


Sokszor előfordul, hogy az emberek alábecsülik az elszállítandó sitt volumenét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb kapacitású konténert rendeljenek ügyfeleink.
A konténerek különböző űrtartalmúak, szinte teljesen az igényeihez szabott méretű tároló konténert kínálunk. A hulladékok rakodása lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.
konténer méretek köbméter Petneházyrét

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.

  2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 21 300 7197.

  3. Keverve is szabad rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.

  4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

  5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Petneházyrét területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.

  7. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.

  8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, munkatársaink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is Petneházyrét övezetéből sittlerakónkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb