Konténeres hulladékszállítás Csillaghegy

Hulladékátvétel XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és konténeres hulladékszállítás Csillaghegy

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a Csillaghegy övezetéből behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különféle anyagú pl. fa szemetet. Csapatunk rendelkezésre áll a +36 21 300 7197 telefonszámon.
 
Modern gépsorunk által szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre visszük.
A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.
A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre fuvarozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó üzembe visszük.
Hulladékválogatónk célja, hogy a szakképzett személyzet segítségével irányított központunkban a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra fuvarozza. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.
Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Csillaghegy régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is rendelhet tőlünk Csillaghegy környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Csillaghegy környékén. Ha házában, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét Csillaghegy vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Csillaghegy vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Csillaghegy +36 21 300 7197.
Éves szinten körülbelül 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.
Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00 Szombat: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK
Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés bankkártyával
A konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!
Nem kell előre készpénzt felvennie, !
lakossági hulladékudvar Csillaghegy

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?


  1. A honlap készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, mivel kezdetben mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).

  2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt konténert.

  3. Az építési konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.

  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

  5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

  6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.

  7. Csillaghegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

  8. Ha több alkalommal kér tőlünk konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

építési törmelék elszállítása Csillaghegy

A legolcsóbb szemétszállítás Csillaghegy övezetében?


Ha a szemétszállítás díját is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.
A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.
A hulladékszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!
A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és elmondja, hogy milyen szemét elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást tanácsos-e igényelni.
konténeres autó Csillaghegy
Szemétszállítási díjak
A szemét elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?


Gyakorta megesik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elszállítandó törmelék mennyiségét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású konténert igényeljenek.
A tároló konténerek változó befogadóképességűek, szinte abszolút megfelelő kapacitású szemetes konténert tudunk biztosítani. A lomok pakolása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a lomokat.
építési konténer Csillaghegy

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban


  1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Még egy konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.

  2. Milyen típusú hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: 06 30 944-3839.

  3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.

  4. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.

  5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Csillaghegy régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.

  6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.

  7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.

  8. Saját utánfutóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, kollégáink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás hétvégén is Csillaghegy körzetéből sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 21 300 7197

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bontási hulladék elszállítása konténerrel Kaszásdűlő

Törmelékszállítás konténerben Filatorigát

Konténeres sittszállítás Rózsadomb